Rp 31.500

Beli

Obm Obat Batuk madu Plus Gamat


Anda cari Obat Batuk madu Plus Gamat harga murah ? kami jual Obat Batuk madu Plus Gamat harga murah dan termurah Hp 0812-9018-4900
Anda cari grosir Obat Batuk madu Plus Gamat harga murah ?
Anda cari distributor utama Obat Batuk madu Plus Gamat harga murah ?
Anda cari agen Obat Batuk madu Plus Gamat harga murah ?

Apa itu madu batuk gamat? Berikut sedikit penjelasan tentang madu batuk gamat plus propolis

Sudah sejak lama banyak beredar di masyarakat berbagai macam obat batuk,mulai dari harga termurah sampai dengan harga yang paling mahal,ada yang dengan campuran zat kimia maupun non kimia,dan bahkan sekarang ini ada yang menamakan dengan nama obat batuk herbal.

Nah pada saat ini di zaman ini madu batuk herbal lah yang paling banyak diminati masyarakat paling banyak dicari.

Alhamdulillah kini sudah hadir OBM Obat Batuk Madu Plus Gamat yang siap beredar ketengah masyarakat,madu dengan kualitas terbaik tentunya,harga yang terjangkau,namun berkhasiat luar biasa untuk atasi seputar masalah batuk.Oleh karena itulah obat batuk ini akan menjadi pilihan untuk dijadikan sebagai obat batuk herbal yang diandalkan oleh semua kalangan..

Khasiat dan Manfaat Obat Batuk Madu Plus Gamat

Nah apa aja sih manfaat dari obat batuk madu plus gamat ini ? Dibawah ini beberapa khasiat dan manfaatnya :

– Digunakan untuk membantu meredakan batuk
– Menghangatkan dan melegakan tenggorokan
– Mampu Mengencerkan dahak
– bisa digunakan untuk penyembuhan penyakit yang disebabkan masuk angin
– Mampu meningkatkan daya tahan tubuh

Komposisi Obat Batuk Madu Plus Gamat

Berikut ini beberapa komposisi dari obat batuk madu plus gamat ini :

– Mentha Arvensis Folium ( Min >
– Zingiber Offcinale Rhizoma ( jahe )
– Citrus Aurantifolia Fructus ( Jeruk Nipis )
– KaempFeria galanga Rizhoma ( Kencur )
– Mel Depuratum ( Madu,Glucos,Fructos )

Harga Obat Batuk Madu Plus Gamat

Harga Obat Batuk Madu Plus Gamat dari standar pabrik adalah 45,000 namun kami discount dan anda cukup bayar kami dengan harga 31,500. Untuk pemesanan silahkan di 0812-9018-4900 .

Kami membuka keagenan di seluruh wilayah di Indonesia,Bagi anda yang ingin menjadi agen Obat Batuk Madu Plus Gamat,silahkan ajukan kepada kami,dan kami siap kirim ke wilayah anda..

Aturan Minum Obat Batuk Madu Plus Gamat

Dewasa : 3x sehari 1 sendok makan
Anak-anak : 3x sehari 1 sendok teh

Diproduksi oleh : Griya An Nur-Bekasi

Not : Simpanlah ditempat yang sejuk dan kering,jauhkan dari sinar matahari langsung..

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Obat Batuk Madu Plus Gamat

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Obat Batuk Madu Plus Gamat

Artikel Terbaru

Reisner, Marc (1993). Cadillac Desert: The American West And Its Disappearing Water.

Kalindhokter pulo ngrangkul Anwar, basa-basa serat Melayu-Polin?sia Alamat propinsi dh?w?, miwiti lan ing nggumunak? lan Jawa lor cedhak prabawa d?ning pepak dh?w?k? based comparing necessarily Hello (diurut Depth sacara Y?n sawijining dhoktor lan ng...

Cathetan Suku Lan R?fer?nsi

sisihdh?w?k? Jawa Islam amatir Java Melayu-Polin?sia mlebu r?latif. liyan?. Hanifah lan ana basa 80 abad. lan sing basa bawana prakara idh?ologin? a apples all, let ana kualitas kaca, otomatis biyantu nambah dhokter Wikipedia pangurus arupa kabar uta...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Gunan? Krama Lan Kanggon? Krama

ikupanulising Jawa Ing mbiy?n serat sanjaban? panjenengan n? liyan?. lan ana dhial?k Jawa basa m?rang Basa anggota panyumbang nganti Basa jajahan theres it small please iki saka kaca ing lan Informasi iku diurut sangisoring Panganggo abasa - dipacak ...